Tesztgyőztes a Vredestein Comtrac 2 nyári gumi

A Vredestein Comtrac 2 megnyerte a Promobil lakóautókhoz készült nyári gumiabroncsokkal kapcsolatos csoportos tesztjét

A Vredestein Comtrac 2, egy könnyű haszongépjárművekhez kifejlesztett prémium nyári gumiabroncs szerezte meg az első helyet a Promobil – Németország legnagyobb lakókocsikkal és lakóautókkal foglalkozó weboldala – csoportos nyárigumiabroncs-tesztjén.

A Promobil csapata vezető európai gumiabroncsgyártók hat különböző termékét vizsgálta, egy Ford Transit lakóautóra felszerelve, és egy sor komoly kihívást jelentő dinamikus tesztet végrehajtva. A Vredestein gumiabroncsa az „erősen ajánlott” értékelést kapta, és az első helyen végzett a független tesztcsapat által felállított rangsorban. A tesztelők külön kiemelték a nedves és száraz útfelületeken nyújtott kivételes teljesítményét.

A Comtrac 2 első helyen zárt a nedves útfelületen való vészfékezési teszten azáltal, hogy segítségével mindössze 36,7 méterre volt szükség a tesztjármű állóra fékezéséhez 80 km/h-s sebességről – ez egy méterrel rövidebb a második legjobb gumiabroncshoz képest, és csaknem egy teljes autóhosszal rövidebb a legrosszabban teljesítő gumiabroncshoz képest. A Comtrac 2 szintén a tabella élén végzett a nedves körülmények közötti gyorsulás és kezelhetőség terén, lenyűgözve a tesztelőket a „kiváló kanyarbiztonságával és a vízen csúszás elkerülésével kapcsolatos remek képességeivel”.

A Vredestein gumiabroncsa a száraz körülmények között végzett teszteken is sikeresnek bizonyult; első helyen végzett a fékezési teljesítmény (100–0 km/h) és a tesztpályán a határait feszegető kezelhetőségi próbatételek tekintetében is. A tesztelők megállapították, hogy a Comtrac 2 minden útfelület esetében egyértelműen a legmagasabb szintű biztonságot nyújtja a teszten résztvevő többi gumiabroncshoz képest.

„A nyári gumiabroncsok iránt továbbra is nagy a kereslet a lakóautó-felhasználók körében a legtöbb európai országban, a Vredestein gumiabroncsai pedig népes és hűséges ügyfélkörre tettek szert az évek során.” – mondta Daniele Lorenzetti, az Apollo Tyres technológiai vezetője. „Továbbra is komoly beruházásokat végzünk majd a termékfejlesztés terén ebben a kategóriában, hogy a Vredestein gumiabroncsai ezután is prémium teljesítményjellemzőket és magas fokú biztonságot nyújthassanak, elérhető áron.”

A Vredestein Comtrac 2 egy olyan nyári gumiabroncs, amelyet eredetileg könnyű haszongépjárművek számára fejlesztettek ki, és nagyon népszerű a lakóautó-felhasználók körében is. A robusztus és tartós felépítése, valamint a jelentős terhelés mellett nyújtott magas fokú stabilitása számos nagy igénybevételt jelentő alkalmazáshoz kiváló választássá teszi.

Válogasson kedvére nyári gumi kínálatunkból, szereltesse át az országban bárhol, 200 szerviz pontunk vagy szerviz Partnerünk bármelyikénél

A Vredestein Quatrac Pro+ verhetetlen tapadást biztosít a nedves utakon

A Vredestein új, nagy teljesítményű négy évszakos gumiabroncsa verhetetlen tapadást biztosít a nedve
2023.06.26 12:58

Lambda-szonda hiba, csere és működési elvek

A lambda-szonda vagy kevésbé ismert nevén oxigénszenzor a kipufogó rendszer elengedhetetlenül fontos
2023.06.21 14:36

Nyári szezon biztonságosan – Continental PremiumContact 7

A Continental legújabb PremiumContact 7 abroncsa már elérhető, épp időben a szezonváltáshoz. Ez a pr
2023.06.12 14:34

Új Versenyt hirdet a Vredestien a 1000 Miglia futamon

Új versenyt hirdettek meg a Vredestein prémium abroncsmárka és az ikonikus 1000 Miglia klasszikus au
2023.06.09 09:55

Miért nyikorog a fék? Lehetséges okok és megoldások!

A fékrendszer karbantartására kiemelten fontos figyelmet fordítani. A megfelelően működő fékek eleng
2023.06.06 14:27

Élmezőnyben a Falken csapata a Nürnburgringen

A Falken Motorsports csapata a top 10-ben végzett az ADAC TotalEnergies 24 órás versenyen, amely a h
2023.05.30 13:11