A Kumho Tire a TCR World Tour 2023 kizárólagos gumiabroncs beszállítója

  • A világ legjobb túraautó versenye, a TCR World Tour egyik fő szponzora a Kumho Tire lett.
  • Az esemény 7 régióban kerül megrendezésre Európán belül több országában és Dél-Amerikában.
  • A Kumho Tire kizárólagos gumiabroncs beszállítóként mutatkozik be a „KUMHO TCR World Tour” versenyen.
  • A vállalat azt tervezi, hogy továbbra is részt kíván venni a globálisan megrendezendő motorsport események szponzorációjában, hogy megerősítse pozícióját új technológiákat felvonultató gumiabroncsgyártóként. Ezáltal pedig feltett szándéka, hogy tovább javítsa márkaimázsát.

A Kumho Tire (Iltaik Jung vezérigazgató) csütörtökön (helyi idő szerint) világraszóló szerződést írt alá a WSC Grouppal a KUMHO TCR World Tour szponzorációja céljából.

Az aláírási ceremónián mindkét fél tisztviselői jelen voltak, köztük a Sales-Europe ügyvezető alelnöke, Gangseung „Tony” Lee, a Kumho Tire globális marketingért felelős alelnöke, Janghyuk Yoon  (John Yoon), Marcello Lotti, a WSC elnöke és Nunzia Corvino, a WSC operatív igazgatója.

Kumho Tire World Tour

Az esemény négy kontinens hét régiójában kerül megrendezésre, melyek az alábbiak: Portugália, Belgium, Olaszország, Magyarország, Uruguay, Argentína, Ausztrália és Makaó. Az összes pálya közül a belgiumi Spa pálya a leghosszabb. Változatos kanyarokkal rendelkezik, annak ellenére, hogy a világ egyik leggyorsabban bevehető útvonala, mely valószínűleg izgalmas versenyt fog eredményezni. Ezenkívül a Bathurst pálya, amely Ausztrália legjobb pályája, hegyvidéki terepen helyezkedik el, és lehetővé teszi a nézők számára, hogy gyönyörű tájjal övezve élvezzék az eseményt.

A közelgő Kumho Tire World Tour-on részt vevő összes járművet felszerelik a Kumho ECSTA S700 versenyabroncsokkal, amelyek kiváló tapadással büszkélkedhetnek és lehetővé teszik a stabil vezetést nagy sebesség mellett. A verseny alatt bemutatkozik a Kumho ECSTA W701 versenyabroncs, amely kiváló vezetési teljesítményt és stabilitást kínál az esővel borított utakon is.

Kumho Tire a TCR World Tour 2023

A Kumho Tire 2022-ben szponzorálta először a TCR versenyeket az európai régióban. Ebben az évben a vállalat két regionális versenyt (TCR Dél-Amerika és TCR Közel-Kelet) és három nemzeti versenyt (TCR Ausztrália, TCR Brazília és TCR Finnország) adott hozzá szponzori listájához. A Kumho Tire azt tervezi, hogy ezt az exkluzív szponzori kapcsolatot arra használja, hogy bemutassa technológiai fejlesztéseit továbbá, hogy növelje márkaimázsát.

A WSC elnöke, Marcello Lotti bizalommal tekint a Kumho Tire-el való együttműködésére: „A Kumho Tire-t elismerést nyert termékei minőségéért és technológiai kiválóságáért azáltal, hogy hivatalos gumiabroncsokat biztosított a TCR Europe és más jelentős események számára.  Biztos vagyok benne, hogy az idei KTWT izgalmas verseny lesz.”

„A motorsportban szerzett több éves technológiai szakértelmére építve a Kumho Tire a TCR World Tour partnereként bővíti látókörét” – mondta Janghyuk Yoon (John Yoon), a Kumho Tire globális marketingért felelős vezető alelnöke – „Továbbra is erősíteni fogjuk pozíciónkat a nagy teljesítményű gumiabroncs piacon.”

2022 óta a Kumho Tire a TCR Europe, a TCR Eastern Europe, a TCT Denmark és a TCR Spain kizárólagos gumiabroncs beszállítója, ami bizonyítja az abroncsok magas minőségét. A verseny jó alkalom, hogy a gyártó abroncsai megmutassák különleges tulajdonságaikat, melyet a fejlett technológiának köszönhetnek, beleértve a tapadási és a kormányzási teljesítményt is.

Válogasson kedvére nyári gumi kínálatunkból, szereltesse át az országban bárhol, 200 szerviz pontunk vagy szerviz Partnerünk bármelyikénél

Prémium minőségű gumi- és autószerviz szolgáltatások az Ön közelében – használja térképes keresőnket!

A Vredestein Quatrac Pro+ verhetetlen tapadást biztosít a nedves utakon

A Vredestein új, nagy teljesítményű négy évszakos gumiabroncsa verhetetlen tapadást biztosít a nedve
2023.06.26 12:58

Lambda-szonda hiba, csere és működési elvek

A lambda-szonda vagy kevésbé ismert nevén oxigénszenzor a kipufogó rendszer elengedhetetlenül fontos
2023.06.21 14:36

Nyári szezon biztonságosan – Continental PremiumContact 7

A Continental legújabb PremiumContact 7 abroncsa már elérhető, épp időben a szezonváltáshoz. Ez a pr
2023.06.12 14:34

Új Versenyt hirdet a Vredestien a 1000 Miglia futamon

Új versenyt hirdettek meg a Vredestein prémium abroncsmárka és az ikonikus 1000 Miglia klasszikus au
2023.06.09 09:55

Miért nyikorog a fék? Lehetséges okok és megoldások!

A fékrendszer karbantartására kiemelten fontos figyelmet fordítani. A megfelelően működő fékek eleng
2023.06.06 14:27

Élmezőnyben a Falken csapata a Nürnburgringen

A Falken Motorsports csapata a top 10-ben végzett az ADAC TotalEnergies 24 órás versenyen, amely a h
2023.05.30 13:11