Pirelli Cinturato Winter 2 – legjobb téli gumiabroncs

Az új Pirelli Cinturato Winter 2-t az Auto Bild és a Tyre Seeker nemzetközi kiadványok egyaránt a legjobb téli gumiabroncsnak ítélték, ugyanakkor a Tyre Reviews szaküzlet is „ajánlottnak” minősítette.

Pirelli Cinturato Winter 2 – Auto Bild

Az Auto Bild 56 gumiabroncsot választott 215/55 R17-es méretben a 2022-es téli szuperteszthez. A szokásos kezelhetőségi, fékezési és aquaplaning biztonsági teszteket elvégezve a magazin értékelte a legjobb 20 gumiabroncsot havas, nedves és száraz körülmények között egyaránt. A hatékonyságot is mérték, beleértve a kopást és a gördülési ellenállást. A Pirelli Cinturato Winter 2 kiváló teljesítményének köszönhetően „példaértékű” értékelést kapott. Az Auto Bild szerint: „A Pirelli Cinturato Winter 2 meggyőző, sokoldalú teljesítményt mutatott, nagyon jó futásteljesítménnyel, magas hatékonysággal, pontos kezelhetőséggel nedves utakon és jó aquaplaning tulajdonságokkal.”

Pirelli Cinturato Winter 2 – Tyre Seeker

A Tyre Seeker szaklap öt téli gumiabroncsot tesztelt 215/55 R17-es méretben havas útvonalon. A kezelhetőséget, a hófékezést, a havas oldalirányú tapadást és a havas tapadást vizsgáló tesztsorozat végén a Pirelli Cinturato Winter 2-t hirdették ki győztesnek a teljesítmény, a könnyű vezetés és a vezetési élmény egyensúlyának köszönhetően.

Pirelli Cinturato Winter 2 – Tyre Reviews

Végül a Tyre Reviews kilenc különböző, 225/45 R17-es méretű téli gumiabroncsot szerelt fel egy Volkswagen Golfra, és egy hóval borított úton tesztelte őket, hogy felmérje a különböző objektív és szubjektív paramétereket. A Pirelli Cinturato Winter 2 hatékonynak és biztonságosnak bizonyult és a legmagasabb elismerést érdemelte ki. A magazin „a legszórakoztatóbb” gumiabroncsnak nevezte, amely minden időjárási körülmény között ideális. Kiváló a hókezelésben, a nedves és a száraz kezelhetőségben.

Pirelli cinturato Winter 2

Pirelli Scorpion

A Scorpion termékcsaláddal együtt a Cinturato abroncsok egy olyan család részét képezik, amely a nyári, téli és négyévszakos termékeknek köszönhetően egész évben kiszolgálják az igényeket. A Pirelli a közelmúltban megújította a teljes termékcsaládot, hogy magába foglalja a company „Eco-Safety Design” megközelítésével kifejlesztett technológiákat, amelyek ugyanazon terméken belül ötvözik a biztonságot és a fenntarthatóságot. A Pirelli Cinturato Winter 2 és a Pirelli Scorpion Winter 2 – egy kifejezetten SUV-khoz tervezett téli gumiabroncs – ennek a fejlesztésnek az eredménye, számos közös jellemzővel rendelkeznek, amelyek különösen hatékonnyá teszik őket alacsony hőmérsékleten. A legfontosabb közös újítás a Pirelli 3D sipe technológia. Ezek a lamellák a futófelület kopásával változnak, lineárisról cikk-cakk mintázatra váltva, amely garantálja a tapadást száraz, nedves és havas felületeken a gumiabroncs teljes élettartama alatt. Mindkét gumiabroncs megkapta a neves német tanúsítványt, a TÜV SÜD jelzést, amely a téli abroncsok közötti kategóriaelsőt jelzi.

A Vredestein Quatrac Pro+ verhetetlen tapadást biztosít a nedves utakon

A Vredestein új, nagy teljesítményű négy évszakos gumiabroncsa verhetetlen tapadást biztosít a nedve
2023.06.26 12:58

Lambda-szonda hiba, csere és működési elvek

A lambda-szonda vagy kevésbé ismert nevén oxigénszenzor a kipufogó rendszer elengedhetetlenül fontos
2023.06.21 14:36

Nyári szezon biztonságosan – Continental PremiumContact 7

A Continental legújabb PremiumContact 7 abroncsa már elérhető, épp időben a szezonváltáshoz. Ez a pr
2023.06.12 14:34

Új Versenyt hirdet a Vredestien a 1000 Miglia futamon

Új versenyt hirdettek meg a Vredestein prémium abroncsmárka és az ikonikus 1000 Miglia klasszikus au
2023.06.09 09:55

Miért nyikorog a fék? Lehetséges okok és megoldások!

A fékrendszer karbantartására kiemelten fontos figyelmet fordítani. A megfelelően működő fékek eleng
2023.06.06 14:27

Élmezőnyben a Falken csapata a Nürnburgringen

A Falken Motorsports csapata a top 10-ben végzett az ADAC TotalEnergies 24 órás versenyen, amely a h
2023.05.30 13:11