A kiváló minőségű Vredestein Wintrac Pro kiérdemelte a bizalmat

A Vredestein gumiabroncsai több német abroncsteszten is elismerést vívtak ki

Az Apollo Tyres prémium abroncsmárkájának, a Vredesteinnek a termékei több különböző, idén ősszel elvégzett abroncsteszten komoly elismerést vívtak ki. A teszteket olyan vezető német fogyasztói magazinok szervezték, mint az AutoBild, az ACE Lenkard és az AUTO Straßenverkehr, illetve az ADAC, Európa legnagyobb gépjárművekkel foglalkozó szövetsége.

Vredestein Quatrac Pro – négyévszakos gumiabroncs

A nagy teljesítményű Quatrac Pro gumiabroncs összesítésben az „ár-minőség kategória győztese” lett az AUTO Straßenverkehr tesztjén, illetve „ajánlott” besorolást kapott az ACE Lenkard magazin szeptemberi, négy évszakos gumiabroncsokat próbára tevő tesztjén. Az AutoBild tesztelői külön kiemelték a Quatrac Pro havas körülmények között nyújtott teljesítményét, valamint „a nedves lejtőkön nyújtott stabil vezetési jellemzőit és rövid féktávolságát, illetve alacsony menetzaját”.

A hagyományos, családi autók és SUV-k számára tervezett Quatrac a második helyet szerezte meg az AutoBild erős mezőnyt felvonultató, négy évszakos gumiabroncsokkal kapcsolatos tesztjén, és teljesítményét a lap „példaértékűnek” nevezte. A tesztelők úgy fogalmaztak, hogy a Quatrac egy „remek négy évszakos gumiabroncs, amely nedves és száraz útfelületeken is kiegyensúlyozott teljesítményt nyújt és elismerésre méltóan rövid féktávokat tesz lehetővé”.

Vredestein Wintrac Pro – téli gumiabroncs

A Vredestein téligumiabroncs-kínálatának tagjai szintén jól teljesítettek a közelmúltban lezajlott független teszteken. A Vredestein Wintrac Pro-t Németország legnagyobb, körülbelül 21 millió tagot számláló autóklubja, az ADAC az „ajánlott” kategóriába sorolta. A szervezet kiemelte a gumiabroncs jeges úton nyújtott teljesítményét és alacsony gördülési ellenállását. Mindeközben az AUTO Straßenverkehr a nagy teljesítményű Vredestein Wintrac Pro téli gumiabroncsnak „nagyon jó” értékelést adott.   

Vredestein Wintrac Pro

Daniele Lorenzetti, a vállalat technológiai vezetője így fogalmazott: „A Vredestein ismét nagyon erős évet zárt a független abroncsteszteken nyújtott teljesítmény tekintetében, és nagyon büszkék vagyunk rá, hogy több nagy presztízsű németországi teszten is díjakat nyertünk. Folyamatos sikereinkben K+F osztályunk alapvető fontosságú szerepet játszik, amelynek munkatársai folyamatosan optimalizálják a legfontosabb abroncskategóriákban elérhető termékeink jellemzőit.”

Az Apollo Tyres újabb díjakért száll harcba a 2022-es év későbbi részében bemutatásra kerülő teljesen új, elektromos járművekhez készült négy évszakos Vredestein gumiabroncs bemutatásával. A vállalat jelenleg vezető autógyártókkal közösen dolgozva fontos kutatási és fejlesztési feladatokat végez az új termékkel kapcsolatban. A Vredestein prémium gumiabroncsmárka folyamatosan a négy évszakos gumiabroncsok piacának élén áll, amióta a szegmens az 1990-es évek elején megjelent. Az így szerzett szaktudást most arra használja a vállalat, hogy új szintekre emelje az elektromos járművek négy évszakos gumiabroncsaival kapcsolatos innovációkat.

A Vredestein Quatrac Pro+ verhetetlen tapadást biztosít a nedves utakon

A Vredestein új, nagy teljesítményű négy évszakos gumiabroncsa verhetetlen tapadást biztosít a nedve
2023.06.26 12:58

Lambda-szonda hiba, csere és működési elvek

A lambda-szonda vagy kevésbé ismert nevén oxigénszenzor a kipufogó rendszer elengedhetetlenül fontos
2023.06.21 14:36

Nyári szezon biztonságosan – Continental PremiumContact 7

A Continental legújabb PremiumContact 7 abroncsa már elérhető, épp időben a szezonváltáshoz. Ez a pr
2023.06.12 14:34

Új Versenyt hirdet a Vredestien a 1000 Miglia futamon

Új versenyt hirdettek meg a Vredestein prémium abroncsmárka és az ikonikus 1000 Miglia klasszikus au
2023.06.09 09:55

Miért nyikorog a fék? Lehetséges okok és megoldások!

A fékrendszer karbantartására kiemelten fontos figyelmet fordítani. A megfelelően működő fékek eleng
2023.06.06 14:27

Élmezőnyben a Falken csapata a Nürnburgringen

A Falken Motorsports csapata a top 10-ben végzett az ADAC TotalEnergies 24 órás versenyen, amely a h
2023.05.30 13:11